2019 IPC BV - International Pigeon Company

Locatie: IPC BV » Nieuwsberichten archief

Aanleveren Derby Arona Tenerife september

7 september 2019 

In het weekend van 15 september heb je de mogelijkheid om jonge talenten aan te leveren voor de Rolls Royce onder de eenhoksraces, de wereldberoemde Derby Arona Tenerife.

 

Derby Arona logo 

Dappere gevleugelde gladiatoren, uit tientallen landen, die de strijd aan gaan tegen de elementen en elkaar, in een meer dan uitdagende omgeving; de Canarische eilanden. Racen van eiland naar eiland, over vulkanen en open zee, alleen geschikt voor de allersterkste duiven.

 

Deelnemen doe je met teams van 5 duiven, waarvan 1 geactiveerde plus 4 reserveduiven. De inleg van het team is 220,- euro (excl. transportkosten). Na de eerste serie korte trainingen op Tenerife begin december, volgt de activatie periode waarbij de eigenaar de keuze krijgt om zijn of haar nog aanwezige reserveduiven te activeren voor 220,- euro per duif.

 

Na de activatieperiode wordt het intensieve trainingsprogramma weer opgepakt met als afsluiter twee trainingen vanaf open zee. Daarna komt het hoofdtoernooi aan bod met de altijd spannende eerste car-race vanaf Gran Canaria naar Tenerife, de zogenaamde survival race. Gevolgd door nog een car-race vanaf Gran Canaria alvorens de volgende grote eiland sprong genomen gaat worden, met de halve finale en wederom een car-race vanaf Fuertafentura. Uiteindelijk zal de grote finale, het klapstuk van dit grootste evenement, gehouden worden op 27 maart, waar voor de hoofdvogel een magnifieke hoofdprijs van maar liefst 120.000 euro klaar ligt.

 

Een uniek evenement, een enorme prijzenpot, mogelijk de grootste uitdaging op het gebied van eenhoksraces. Iedere training, hotspot race plus de finale wordt professioneel in beeld gebracht, aankomsten live op beeld evenals live resultaten, transparantie in optima forma.

 

Op zondag 15 september kun je duiven aanleveren tussen 10.00 -12.00 uur op Wytlansdykje 11, 8567 JG, Nijemirdum. 

Je kunt tot en met donderdag 12 september aanmelden voor dit transport via buwaldaj@hotmail.com of bellen naar 06-27106716 

 

 Derby Arona september

 

Bedankt, Ledesma Family - Derby ARONA


 

www.DERBYARONA.com

 Best regards, Ledesma GLOBAL S.L.« terug

Accessories for Pigeon

Hier had uw banner kunnen staan!!!

Bonnenverkoop

Duivenvlucht

NPO Veenendaal

Duivenshop.nl

Derby Arona

PDF-Reader
Om de pdf-documenten te lezen heeft u Adobe Reader nodig. Deze kunt u hier gratis downloaden.

Hokpresentaties
Links
IPC BV - Intern..

Pagina geladen in 0.009 seconden.