2021 IPC BV - International Pigeon Company

Locatie: IPC BV » Nieuwsberichten archief

Het is zover

28 augustus 2019 

 Keep kalm

Het is zover, het veilingseizoen gaat van start op IPC / De Fondkrant . Op zondag 1 september gaan we het bal openen met een paar gelijk in het oog springende verkopingen, wat denk je van een NPO dagfond winnaar en een Nationale sectorwinnaar op de grote fond met ochtendlossing?

Op – De Fondkrant – gaan we voor exclusieve kleinere veilingen, kwaliteit boven kwantiteit. Prestatieduiven, kinderen en kleinkinderen van top-prestatieduiven, zo dicht mogelijk aan de bron, zullen wij de komende maanden aanbieden op de bekende veilingsite.

Om te kunnen bieden vragen wij je om je te registeren, dit kan op de site zelf. Het startbedrag houden wij relatief laag, zodat iedereen in ieder geval kan meebieden, de biedingen kun je live op het scherm volgen. De veilingen starten steeds op zondag en of maandag en eindigen twee weken later op de zondagmiddag.

In dit eerste weekend beginnen we met de exclusieve veiling van een zestal rechtstreekse van de Belgische kampioenen De Ruy – Galazka. Hierbij zit de ‘Blauwe Bambi’ topvlieger op de Belgische nationale vluchten. Daarnaast komen er in de veiling een 9 tal rechtstreekse van Peter van der Haar, een van de beste hokken uit Staphorst, een van de sterkste duivensportbolwerken in Noord Nederland.

Lorenzo van Russel kan natuurlijk zelf niet ontbreken bij deze ouverture van het veilingseizoen op de Fondkrant. Lorenzo is naast een geweldige speler ook een uitermate uitgekiende verzamelaar van topmateriaal voor de kweek, altijd op zoek naar het beste uit binnen- en buitenland. In deze veiling biedt Lorenzo een zestal jongen aan direct uit zijn gouden kweekstal, uit topracer ‘Wonderlady’ en uit het beste van Leo Heremans, Benny Steveninck, Dirk van den Bulck, Stefaan Lambrechts en niet te vergeten Hok Huijsmans.

Tenslotte starten we met twee exclusieve kleinere veilingen met onder de vlag Best of Holland en Gold of Belgium waarin een paar heel interessante duiven aan bod komen.

Uitsmijters van de start van dit veilingweekend zijn: de ‘Gien Leo’ winnaar 1e NPO Gien 2019 tegen 3622 duiven met 21 minuten voorsprong, terwijl hij een laat jong van 2018 is, een toptalent. En dan als klap op de vuurpijl komt onder de hamer ‘Wilma’ 1e Nat. Sector Cahors 2019 tegen 2864 duiven met ochtendlossing, 909 kilometer op de dag. Daarbij is zijn ook nog eens halfzus van de 1e Int Perpignanwinnaar.

Veel succes en veel plezier met bieden !!!


« terug

Hier had uw banner kunnen staan!!!

Bonnenverkoop

Duivenvlucht

NPO Veenendaal

Duivenshop.nl

Corabia winter 2020

Algarve Great Derby

Derby Arona 2021

Algarve Golden Race

PDF-Reader
Om de pdf-documenten te lezen heeft u Adobe Reader nodig. Deze kunt u hier gratis downloaden.

Hokpresentaties
Links
IPC BV - Intern..

Pagina geladen in 0.010 seconden.